Comanda un TAXI RAL! Suna la:
0237 220 220
TAXI RAL FOCSANI
la tine in 3 minute
TAXI RAL FOCSANI
24 din 24! Peste 200 masini disponibile!
Dispecerat Taxi RAL TEL: 0237 220 220
TAXI RAL FOCSANI

Am lansat aplicatia pentru mobil Taxi RAL

Acum este mult mai usor sa chemi un Taxi RAL! Am lansat o avansata aplicatie pentru telefoane mobile prin care poti sa chemi un Taxi RAL in numai cateva secunde direct de pe telefonul tau mobil. Fiind printre primele dispecerate din judetul Vrancea autorizat de catre Autoritatea Rutiera Romana, era in mod firesc sa fim si printre primele dispecerate de taxi care apeleaza la facilitatile oferite de internet.
Prin crearea acestei aplicatii incercam sa raspundem cat mai exact solicitarilor dumneavoastra in domeniul transportului si nu numai, dispeceratul nostru putand prelua si eventualele cereri ce vin din partea clientilor, privind anumite comisioane pe care dispeceratul le poate onora la orice ora.
Descarca gratuit aplicatia pentru telefoane mobile Taxi RAL din Google PLAY sau App STORE.
Aplicatia gratuita TAXI RAL pentru iPhone, ipod touch si ipad, necesita minim iOS 5.1. Aplicatie gratuita TAXI RAL pentru Android necesita minim versiunea 5.1.

Cum functioneaza:
Pentru a utiliza aplicatia pentru telefoane mobile TAXI RAL trebuie sa o descarci GRATUIT din Google PLAY sau App STORE. Link-ul catre paginile de descrarcare a aplicatiei le gasiti mai sus.
Urmati pasii indicati din Google PLAY sau App STORE. Dupa instalare vi se va cere un nume de utilizator, email-ul si numarul dvs. de telefon pentru a putea utiliza aplicatia. Veti primi prin email sau SMS un cod de activare a aplicatiei. Dupa introducerea codului de activare puteti folosi aplicatia. Aplicatia va detecta automat locatia dvs. si va va arata pozitia pe harta. Dupa lansarea comenzii aplicatia va va trimite cel mai apropiat Taxi disponibil. Puteti vedea pe harta unde se afla taxiul fata de dvs., puteti conversa cu acesta pentru neclaritati.
Va uram utilizare placuta.

Taxi Ral - la tine in 3 minute.