Comanda un TAXI RAL! Suna la:
0237 220 220
TAXI RAL FOCSANI
la tine in 3 minute
TAXI RAL FOCSANI
24 din 24! Peste 200 masini disponibile!
Dispecerat Taxi RAL TEL: 0237 220 220
TAXI RAL FOCSANI

Dispecerat Taxi RAL

TAXI RAL este autorizata de Primaria Municipiului Focsani, conform legii taximatriei, sa desfasoare activitatea de dispecerat taxi pe raza orasului nostru.
Am luat fiinta in anul 1999, iar in acesta moment suntem o binecunoscuta firma de taxi in Focsani, care a ridicat standardele taximetriei prin calitatea serviciilor oferite!
Taxi RAL a revolutionat taximetria in Focsani transformand dispeceratul intr-un sistem CALL-CENTER veritabil, care are capacitatea de a prelua un numar nelimitat de comenzi telefonice de la clientii nostri
Am optimizat modul de lucru, astfel incat in acest moment, taximetristii nostri ajung in scurt timp la solicitarile clientilor (Taxi RAL Focsani - la tine in 3 minute), deoarece noi trimitem “masina libera cea mai apropiata”, de adresa clientului.
Aceasta este cea mai eficienta metoda prin care taximetristii pot prelua rapid comenzile clientilor fara sa fie nevoiti sa consume inutil combustibil pentru a cauta un loc liber intr-o statie de taxi.
Sistemul de lucru este foarte rapid ceea ce face ca in acest moment 85% din convorbirile pe care clientii le initiaza pentru a comanda un taxi dureaza sub 1 minut!

Ne gasiti:

> La orice numar de telefon din dispecerat:
0237 220 220
0766 220 220
0723 056 195
0745 888 302
Comenzile se pot face NON-STOP, iar centrala nu suna niciodata ocupat.

> Comandand o masina direct de pe site-ul www.taxiral.ro din sectiunea ” Comanda un Taxi RAL“.

> Din aplicatia ”TAXI RAL”, numai dupa ce ati descarcat-o si instalat-o GRATUIT pe smartphone-ul dumneavoastra (Android, Iphone)

24/24 masinile noastre va stau la dispozitie, acoperind in totalitate municipiul Focsani si zonele invecinate. Ne dezvoltam continuu atat din punct de vedere al autoturismelor aflate in exploatarea TAXI RAL, al persoanelor care sunt implicate in tot ce facem cat si al serviciilor oferite. De la 1 noiembrie 2013 am inaugurat un nou service auto, dotat cu echipamente moderne; noi sisteme de comunicare intre dumneavoastra si soferii nostri; medii virtuale de informare si socializare.
Vom fi intotdeauna alaturi de dumneavoastra pentru a va satisface in totalitate necesitatile, propunerile, obiectiile si reclamatiile dumneavoastra.

In concluzie - Taxi RAL Focsani - la tine in 3 MINUTE!

 

 

Aplicatia TAXI RAL pentru telefoane mobile

  • Acum este mult mai usor sa chemi un Taxi RAL! Am lansat o avansata aplicatie pentru telefoane mobile prin care poti sa chemi un Taxi RAL in numai cateva secunde direct de pe telefonul tau mobil.
  • Prin crearea acestei aplicatii incercam sa raspundem cat mai exact solicitarilor dumneavoastra in domeniul transportului si nu numai, dispeceratul nostru putand prelua si eventualele cereri ce vin din partea clientilor, privitoare la anumite comisioane pe care dispeceratul le poate onora la orice ora.