Comanda un TAXI RAL! Suna la:
0237 220 220
Services auto RAL
montaj anvelope de iarna
Services auto RAL
mecanica, vulcanizare, diagnoza
Services auto RAL
echilibrare roti, rectificari jante

Service auto RAL Focsani

Echipa profesionista ce deserveste Service-ul auto RAL Focsani presteaza prompt si ireprosabil, la preturi avantajoase, o multitudine de activitati legate de services pentru autovehicule.
Ne straduim ca problemele dvs. sa fie rezolvate cu profesionalism, in scurt timp, iar dvs., clientii nostri, persoane fizice sau juridice, sa fiti multumiti de serviciile prestate de Service auto RAL Focsani.
Echipa Service-ului auto RAL Focsani are experienta si specializarea necesara pentru marci de import atat turisme, microbuze, utilitare, service-ul nostru fiind autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN.

Mecanica

Service auto RAL Focsani pune la dispozitia clientilor un spatiu de lucru dotat cu elevatoare, stand electronic pentru geometrie, aparat pentru echilibrat roti, aparat dejantat roti, aparat reglaj roti, tester acumulatori auto, scaner pentru diagnoza auto, analizor gaze de evacuare.

Mecanica automobilului este cea mai solicitata si trebuie efectuata cu maxima responsabilitate.
Operatiile principale sunt:
1. Fluide – schimb ulei si filtre, fluide racire
2. Sistemul de franare – placute si discuri de frana sau roti si cilindri de frana, cabluri, etriere
3. Sistemul de directie – capete de bara, bilete de directie, burduf, caseta directie, pompa servo, rulmenti.
4. Elemente suspensie – arcuri, flanse, brate suspensie
5. Sistem de esapament – tobe evacuare, catalizator, sonde lambda, tampoane
6. Motor: Kit curele distributie si transmisie, injectoare, garnituri, suporti, tampoane
7. Cutie viteze – kit ambreiaj volanta, articulatii , pompa si cilindru ambreiaj
8. Sistem racire – radiatoare apa, ulei pompe apa, termostat, incalzire sau racire habitaclu.
9. Sistemul de rulare – roti, anvelope, echilibrari.

Verificarea eficacitatii franei

Cu o tehnologie moderna in ceea ce priveste standul de frane, asiguram un service de calitate care sa respecte standardele de siguranta ale autovehiculelor.

Vulcanizare

Interventii rapide si sigure, aparate de dejantat si echilibrare roti, umflarea cu azot a rotilor pentru reducerea la minim a riscului de explozii - sunt serviciile oferite cu profesionalism de mecanicii Services auto RAL Focsani.

Service auto RAL Focsani asigura:
- montajul unei game extinse de anvelope de turism si camionete.
- echilibrarea rotilor, care asigura un confort la condus si de asemenea preintampina uzura neuniforma si prematura a anvelopelor.
- rectificarea jentilor deformate in urma unui impact
Aceste operatiuni pot fi realizata in cadrul service-ului nostru cu dotarile si aparatura de care dispunem.

Presiunea cu azot in anvelope, avantaje fata de folosirea de aer: prelungeste viata cauciucului, verificarea presiunii se face la intervale mai mari, este mai stabil la variatiile de temperatura, micsoreaza riscul exploziilor, presiunea din pneuri se pastreaza constanta, reduce riscul formarii de rugina pe jante datorita lipsei oxigenului.
Executam si alte activitati ca: montare petic pentru anvelope la rece, indreptat jante de tabla, aliaj, echilibrare dinamica, geometrie auto. Aceste servicii sunt executate cu autoutilaje competitive de catre personal calificat cu experienta.

Geometrie auto

Efectuarea geometriei este una dintre operatiunile cele mai importante pe care orice posesor de autovehicul trebuie sa o realizeze periodic, pentru a preveni aparitia de evenimente rutiere nedorite sau a uzurii premature a unora dintre componentele sistemului de directie si suspensie. Aceasta uzura prematura conduce de cele mai multe ori la cheltuieli mult mai mari decat cele presupuse de verificarea geometriei si corectarea acesteia.
O geometrie deficitara a rotilor conduce la:
* efecte nedorite in ceea ce priveste traiectoria autovehiculului pe suprafata de rulare
* eforturi sporite ale conducatorului auto in a mentine directia autovehiculului
* uzura rapida, prematura si neuniforma a anvelopelor
* consum excesiv de carburant
* uzura prematura a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de directie, cu implicatii directe in ceea ce priveste siguranta participantilor la trafic si implicand costuri apreciabile.

Reglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de amortizare sau la schimbarea anvelopelor.
O geometrie a rotilor incorecta poate duce la accidente datorita instabilitatii masinii pe sosea sau poate produce pagube gen uzura prematura si neuniforma a anvelopelor.

Reglajul geometriei rotilor este un proces prin care geometria sistemului de directie este reglata in conformitate cu valorile prescrise de fabricant.
O dereglare a unuia sau mai multor unghiuri ale suspensiei au ca rezultate manevrarea necorespunzatoare a autovehiculului, tocirea anvelopelor, incapacitatea autovehiculului de a merge rectiliniu.
Unghiurile care se regleaza sunt:
1. Unghiul de cadere al rotii
2. Unghiul de inclinare a pivotului fuzetei
3. Unghiul de convergenta
O geometrie deficitara a rotilor conduce la:
- un consum sporit de combustibil
- uzura prematura a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de directie cu implicatii directe in ceea ce priveste siguranta participantilor in trafic.
In cadrul atelierului nostru de geometrie, dotat cu un aparat ultra competitiv  de ultima generatie, se efectueaza geometria pentru autoturisme si autoutilitare de pana la 4.5 tone.
Personalul nostru cu experienta deosebita executa lucrari de reglare a directiei  la standarde inalte.

Diagnoza/ Tester auto

In cadrul Service auto RAL Focsani se executa diagnosticarea motoarelor.  Efectuam verificare urmatorilor parametri a senzorilor: rot/min., temperatura lichidului de racire, starea sistemul de alimentare, cantitatea injectata, sistemul electronic.


Servicii RAL FOCSANI

Mecanicul nostru iti recomanda:

Cauciucuri de iarna

Asigurati-va ca prima zapada nu va prinde nepregatiti. Montati cauciucurile de iarna mai devreme de prima ninsoare.

Lichidul de parbriz

Iarna, lichidul de parbriz, se consuma incomparabil mai mult decat vara. Deci, rezervorul trebuie sa fie mereu plin. Daca lichidul din rezervor este "de vara", atunci trebuie inlocuit.

Antigelul

Antigelul este de mai multe calitati - in general, verde sau orange - si nu trebuie amestecat unul cu altul. Verificati periodic nivelul acestuia, daca este scazut completarea este total contraindicata: trebuie inlocuit.

Verificati bateria

Este cunoscut faptul ca la frig, bateriile se descarca mult mai repede. In principal, o baterie noua sau una buna nu are voie sa faca asa ceva, dar la o baterie veche ne putem astepta sa cedeze. Deci, trebuie verificat martorul bateriei daca este pe culoarea verde. In caz contrat, fie o incarcam la redresor, fie cumparam una noua. Insa, in ambele situatii, trebuie sa ne asiguram ca alternatorul incarca cum trebuie.

De ce sa alegi
Services auto RAL Focsani?

  • 1. Serviciile noastre sunt realizate de profesionisti, care se afla mereu in pregatire si instruiti in ultimele aparitii in domeniul auto.

    2. Garantia calitatii unui serviciu bine prestat.
  • 3. Vom oferi o analiza si o estimare a costurilor reparatiei, dupa care vom incepe lucrarile numai dupa acordul clientului.