Comanda un TAXI RAL! Suna la:
0237 220 220
Focsani - aeroport
ajungi in timp util pentru imbarcare
Oriunde in tara
cu Taxi RAL Focsani
Transfer - aeroport
relatii si rezervari la 0237220220

Transport aeroport cu taxi RAL Focsani

Pentru calatorii in afara judetului Vrancea, fie ca doriti sa ajunge in timp util si in siguranta la aeroport (Aeroportul International "Henri Coanda" Otopeni, Aeroportul International "Aurel Vlaicu" Baneasa), fie doriti sa ajungeti in orice zona de pe teritoriul Romaniei, Taxi RAL Focsani va pune la dispozitie masini cu sofer.
Masinile confortabile puse la dispozitie de Taxi RAL Focsani, soferii profesionisti si prietenosi, discreti si buni cunoscatori ai rutelor de calatorie, in permanenta gata sa va ofere sprijinul lor, vor face din deplasarea dvs. o calatorie confortabila si sigura, astfel incat veti ajunge la destinatie relaxati.
In cazul in care doriti un transfer catre aeroport, la ora stabilita soferul va va ridica de la adresa specificata si veti fi transferat la aeroportul dorit in timp util pentru a putea prinde avionul. In aeroport soferul nostru va va conduce pana la intrarea cea mai apropiata a terminalului de imbarcare pentru cursa aeriana.
In cazul in care doriti ca o masina Taxi RAL Focsani sa va astepte in aeroport soferul nostru va va intampina la iesirea din zona de securitate avand o pancarda cu numele dvs, va va conduce la masina impreuna cu bagajele dvs., apoi spre adresa dorita.
Noi vom avea grija ca dumneavoastra sa aveti o calatorie cat mai placuta, într-o masina spatioasa, eleganta, avand la dispozitie un sofer profesionist mereu atent la drum si la dorintele clientului.
Faptul ca peste 60% din clientii nostri sunt clienti fideli si veniti ca urmare a recomandarilor altor clienti care au fost foarte multumiti de promptitudinea, calitatea si flexibilitatea serviciilor noastre, ne impulsioneza si ne da incredere ca vom reusi sa ramanem in topul celor mai bune firme de taxi din Romania.
Pentru aceste curse Taxi RAL Focsani va ofera posibilitatea de a va alege unul din soferii profesionisti ai firmei noastre. O scurta prezentare si caracterizare si prezentare a acestora precum si parerea clientilor nostri despre ai le gasiti aici (click). Pentru a rezerva o masina ne puteti contacta la numarul de telefon 0237 220 220 sau puteti completa si trimite un formular de rezervare de pe acest site, disponibil aici (click).


Servicii RAL FOCSANI

Sfaturi de calatorie

Bagajul de mana

Bagajul de mana (care e de preferat sa fie un ghiozdan maricel sau o geanta serioasa) e bine sa aiba cat mai multe compartimente si sa fie usor de manevrat. In buzunarul cel mai la Indemană trebuie sa ai biletul de avion si pasaportul/ CI, pentru ca pană te urci in avion o sa tot trebuieasca le arati in stanga si-n dreapta. In alt compartiment e bine sa ai puse la un loc toate produsele electronice pe care trebuie sa le scoti pentru control si tot pusa bine trebuie sa fie si punguta transparenta cu toate produsele lichide/cosmetice pe care le iei cu tine,  pe care doar sa o scoti si sa o bagi la loc inainte sa te urci in avion.

Telefon mobil

Sa nu uiti sa-ti activezi roaming-ul. Ajuns in alta tara este dificil, daca nu imposibil sa iti activezi serviciul de roaming pe telefonul tau, asa ca fa acest fapt de acasa. Te poate scuti de multe neplaceri.

De ce sa alegi
Services auto RAL Focsani?

  • 1. Serviciile noastre sunt realizate de profesionisti, care se afla mereu in pregatire si instruiti in ultimele aparitii in domeniul auto.

    2. Garantia calitatii unui serviciu bine prestat.
  • 3. Vom oferi o analiza si o estimare a costurilor reparatiei, dupa care vom incepe lucrarile numai dupa acordul clientului.

    4. Oferim cele mai bune solutii la preturi avantajoase.