Comanda un TAXI RAL! Suna la:
0237 220 220
TAXI RAL FOCSANI
la tine in 3 minute
TAXI RAL FOCSANI
24 din 24! Peste 200 masini disponibile!
Dispecerat Taxi RAL TEL: 0237 220 220
TAXI RAL FOCSANI

Cateva cuvinte despre Taxi RAL

Compania de taximetrie TAXI RAL FOCSANI a fost infiintata in anul 2000, iar in prezent este in plina dezvoltare tocmai pentru a face fata cererilor din ce in ce mai mari din partea clientilor nostri.
Taxi RAL Focsani este compania cu o indelungata activitate in domeniul taximetriei din judetul Vrancea. La peste 20 de ani de prezenta pe piata focsanena, parcul nostru auto numara peste 150 de masini, toate indeplinind cele mai riguroase standarde privind siguranta si confortul dumneavoastra.
SERIOZITATE, SIGURANTA si PROMTITUDINE - sunt cuvintele care guverneaza intreaga activitate a colectivului TAXI RAL. Soferii nostri lucreaza dupa norme stricte de calitate a serviciilor si de comportament, fiecare sofer fiind atestat, corect si manierat.
Toate sesizarile aparute sunt tratate cu maxima seriozitate, reusind astfel sa ne imbunatatim permanent calitatea serviciile oferite.

Ne gasiti:

> La orice numar de telefon din dispecerat:
0237 220 220
0766 220 220
0723 056 195
0745 888 302
Comenzile se pot face NON-STOP, iar centrala nu suna niciodata ocupat.

> Comandand o masina direct de pe site-ul www.taxiral.ro din sectiunea ” Comanda un Taxi RAL“.

> Din aplicatia ”TAXI RAL”, numai dupa ce ati descarcat-o si instalat-o GRATUIT pe smartphone-ul dumneavoastra (Android, Iphone)

24/24 masinile noastre va stau la dispozitie, acoperind in totalitate municipiul Focsani si zonele invecinate. Ne dezvoltam continuu, atat din punct de vedere al autoturismelor aflate in exploatarea TAXI RAL, al persoanelor care sunt implicate in tot ce facem cat si al serviciilor oferite. In 2013 am inaugurat un nou service auto, dotat cu echipamente moderne, iar de la 1 noiembrie 2013 am lansat aplicatia pentru telefoane mobile Taxi RAL, disponibila GRATUIT in Google PLAY si Apps Store.
Vom fi intotdeauna alaturi de dumneavoastra pentru a va satisface in totalitate necesitatile, propunerile, obiectiile si reclamatiile dumneavoastra.

In concluzie - Taxi RAL Focsani - la tine in 3 MINUTE!

 

Aplicatia TAXI RAL pentru telefoane mobile

  • Acum este mult mai usor sa chemi un Taxi RAL! Am lansat o avansata aplicatie pentru telefoane mobile prin care poti sa chemi un Taxi RAL in numai cateva secunde direct de pe telefonul tau mobil.
  • Prin crearea acestei aplicatii incercam sa raspundem cat mai exact solicitarilor dumneavoastra in domeniul transportului si nu numai, dispeceratul nostru putand prelua si eventualele cereri ce vin din partea clientilor, privitoare la anumite comisioane pe care dispeceratul le poate onora la orice ora.