Comanda un TAXI RAL! Suna la:
0237 220 220
Spalatoria auto RAL
spalare interior, exterior si motor
Spalatoria auto RAL
polish si curatare tapiterie
Spalatoria auto RAL
in str. Cotesti, nr. 109

Spalatoria auto RAL - Focsani

De la deschiderea sa Spalatoria Auto RAL – Focsani a fost vizitata de numerosi clienti, vechi si noi dornici sa beneficieze de serviciile profesionale oferite de noi. Experienta (fiind printre primele spalatorii auto in regim self-service din Focsani), dotarile, personalul atent selectionat si calificat, precum si calitatea serviciilor oferite ne recomanda.
Spalatoria Auto RAL – Focsani ofera urmatoarele servicii de curatenie si cosmetizare a masinii dvs.:
- spalare interior si exterior autoturisme
- spalare autoutilitare de transport persoane
- spalare motor
- polish, curatare tapiterie cu utilaje specializate,
- parfumare interior autoturisme
Promtitudinea si profesionalismul sunt caracteristicile serviciilor oferite de Spalatoria Auto RAL - Focsani, asa ca te asteptam pe tine si masina ta sa beneficiezi de serviciile noastre in str. Cotesti, nr. 109, langa Baza de receptie Comcereal .

Servicii RAL FOCSANI

Mecanicul nostru iti recomanda:

Cauciucuri de iarna

Asigurati-va ca prima zapada nu va prinde nepregatiti. Montati cauciucurile de iarna mai devreme de prima ninsoare.

Lichidul de parbriz

Iarna, lichidul de parbriz, se consuma incomparabil mai mult decat vara. Deci, rezervorul trebuie sa fie mereu plin. Daca lichidul din rezervor este "de vara", atunci trebuie inlocuit.

Antigelul

Antigelul este de mai multe calitati - in general, verde sau orange - si nu trebuie amestecat unul cu altul. Verificati periodic nivelul acestuia, daca este scazut completarea este total contraindicata: trebuie inlocuit.

Verificati bateria

Este cunoscut faptul ca la frig, bateriile se descarca mult mai repede. In principal, o baterie noua sau una buna nu are voie sa faca asa ceva, dar la o baterie veche ne putem astepta sa cedeze. Deci, trebuie verificat martorul bateriei daca este pe culoarea verde. In caz contrat, fie o incarcam la redresor, fie cumparam una noua. Insa, in ambele situatii, trebuie sa ne asiguram ca alternatorul incarca cum trebuie.