Comanda un TAXI RAL! Suna la:
0237 220 220
Instalatii GPL
Instalatii GPL
Landi Renzo
Instalatii GPL
BRC
Instalatii GPL
Tomasetto
Instalatii GPL
Fratelli

Instalatii GPL prin RAL

Pentru mai multe informatii viziteaza-ne aici.
  • Monteza GPL si vei face economie
  • Intra in lumea instalatiilor GPL auto de ultima generatie
  • Ofera-i motorului tau tehnologie de avangarda
  • Iti oferim garantia produselor de calitate montate de adevarati profesionisti
Instalatii gpl frecvent intalnite pe piata din Romania, marci consacrate cu renume mondial cum ar fi - BRC, Landi Renzo, Tomasetto Achille, Fratelli. Instalatii gpl de provenienta Italia si Olanda ne dau garantia unor produse de inalta calitate. Producatori cu renume mondial consacrati pentru fabricarea de astfel de echipamente gpl. Montarea unei instalatii gpl auto inseamna economie, respect fata de mediu si placerea de a conduce.

Instalatii BRC
M.T.M. - BRC Gas Equipment Co. produce o gama completa de instalatii GPL si CNG pentru a satisface orice cerinta de piata, de la sisteme simple de vehicule cu carburator la sistemele extrem de sofisticate pentru vehiculele Euro V echipate cu diagnosticare OBD. " Secvent " este un produs deosebit de important BRC: - este un sistem de injectie de gaz modern, inovator si sofisticat, caracterizat prin usurinta de instalare si adoptat de catre producatorii de echipament original, datorita tehnologiei sale avansate si performante excelente.

Instalatii Landi Renzo
Landi Renzo Spa este o companie lider pe piata mondiala a instalatiilor gpl auto, care deserveste mai mult de 30% din piata de sisteme alternative de combustibil auto GPL si CNG. In septembrie 2009, compania a deschis o alta filiala internationala, Landi Renzo RO din Bucuresti. Pe parcursul ultimilor ani, achizitioneaza AEB Technologies si compania americana Baytech, alaturi de deschiderea suplimentara a unor filiale in Romania, Venezuela, Argentina, India si Statele Unite ale Americii.

Sequent 24.11 euro 5
Compania italiana Tomasetto Achille spa este o companie lider in proiectarea si fabricarea de componente mecanice pentru instalatii GPL si CNG. Incepand cu 30 de ani in urma, compania proiecteaza, produce si distribuie multivalve pentru rezervoare de GPL, reductoare de presiune GPL si CNG, electrovalve de GPL si benzina, prizele de umplere si alte accesorii pentru kituri de conversie GPL si CNG.


Pentru mai multe informatii viziteaza-ne aici.

 

Servicii RAL

Aplicatia TAXI RAL pentru telefoane mobile

  • Acum este mult mai usor sa chemi un Taxi RAL! Am lansat cea mai avansat aplicatie pentru telefoane mobile prin care poti sa chemi un Taxi RAL in numai cateva secunde direct de pe telefonul tau mobil.
  • Prin crearea acestei aplicatii incercam sa raspundem cat mai exact solicitarilor dumneavoastra in domeniul transportului si nu numai, dispeceratul nostru putand prelua si eventualele cereri ce vin din partea clientilor, privitoare la anumite comisioane pe care dispeceratul le poate onora la orice ora.