Comanda un TAXI RAL! Suna la:
0237 220 220
TAXI RAL FOCSANI
la tine in 3 minute
TAXI RAL FOCSANI
24 din 24! Peste 150 masini disponibile!
Suntem peste tot(i)!
TAXI RAL FOCSANI

Transport pe Platforma auto

Transport pe Platforma auto
Indiferent daca ai fost implicat intr-un accident rutier, daca ai ramas in pana sau pur si simplu vrei sa tractezi masina ta catre alta destinatie apeleaza cu incredere deoarece eficienta, promptitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere pentru tractare auto in Focsani si in tara. In cazul unei defectiuni minore, alimentari gresite cu carburant sau lipsa curent baterie, specialistii nostri vor incerca remedierea la fata locului, iar daca acest lucru nu este posibil vor trece la tractare auto a vehicolului spre cel mai apropiat service auto sau a celui agreat de client. In afara de tractari auto firma noastra ofera si servicii de remorcari motociclete, tractari masini de epoca sau rulote. Pentru a afla toate serviciile de tractare auto pe care le oferim suna chiar acum si unul din specialistii nostri te va ajuta cu cele mai bune sfaturi in cazul in care ai nevoie de tractare auto.

 

Servicii RAL

Aplicatia TAXI RAL pentru telefoane mobile

  • Acum este mult mai usor sa chemi un Taxi RAL! Am lansat cea mai avansat aplicatie pentru telefoane mobile prin care poti sa chemi un Taxi RAL in numai cateva secunde direct de pe telefonul tau mobil.
  • Prin crearea acestei aplicatii incercam sa raspundem cat mai exact solicitarilor dumneavoastra in domeniul transportului si nu numai, dispeceratul nostru putand prelua si eventualele cereri ce vin din partea clientilor, privitoare la anumite comisioane pe care dispeceratul le poate onora la orice ora.