Comanda un TAXI RAL! Suna la:
0237 220 220
TAXI RAL FOCSANI
la tine in 3 minute
TAXI RAL FOCSANI
24 din 24! Peste 200 masini disponibile!
Dispecerat Taxi RAL TEL: 0237 220 220
TAXI RAL FOCSANI

Ultimele noutati de la TAXI RAL

Compania de taximetrie TAXI RAL FOCSANI a fost infiintata in anul 1999, iar in prezent este in plina dezvoltare tocmai pentru a face fata cererilor din ce in ce mai mari.
Taxi RAL Focsani este compania cu o indelungata activitate in domeniul taximetriei din judetul Vrancea. La peste 20 de ani de prezenta pe piata focsaneana, parcul nostru auto numara peste 200 de masini, toate indeplinind standarde riguroase standarde privind siguranta si confortul dumneavoastra.
SERIOZITATE, SIGURANTA si PROMTITUDINE - sunt cuvantele care guverneaza intreaga activitate a colectivului TAXI RAL. Soferii nostri lucreaza dupa norme stricte de calitate a serviciilor si de comportament, fiecare sofer fiind atestat, corect si manierat.
Toate sesizarile aparute sunt tratate cu maxima seriozitate, reusind astfel sa ne imbunatatim permanent serviciile oferite.

Ne gasiti:

> La orice numar de telefon din dispecerat:
0237 220 220 - Romtelecom
0766 220 220 - Cosmote
0723 056 195 - Vodafone
0745 888 302 - Orange
Comenzile se pot face NON-STOP, iar centrala nu suna niciodata ocupat.

> Comandand o masina direct de pe site-ul www.taxiral.ro din sectiunea ” Comanda un Taxi RAL“.

> Din aplicatia ”TAXI RAL”, numai dupa ce ati descarcat-o si instalat-o GRATUIT pe smartphone-ul dumneavoastra (Android, Iphone)

24/24 masinile noastre va stau la dispozitie, acoperind in totalitate municipiul Focsani si zonele invecinate. Ne dezvoltam continuu atat din punct de vedere al autoturismelor aflate in exploatarea TAXI RAL, al persoanelor care sunt implicate in tot ce facem cat si al serviciilor oferite. De la 1 noiembrie 2013 am inaugurat un nou service auto, dotat cu echipamente moderne; noi sisteme de comunicare intre dumneavoastra si soferii nostri; medii virtuale de informare si socializare.
Vom fi intotdeauna alaturi de dumneavoastra pentru a va satisface in totalitate necesitatile, propunerile, obiectiile si reclamatiile dumneavoastra.

In concluzie - Taxi RAL Focsani - la tine in 3 MINUTE!

 

 

Aplicatia TAXI RAL pentru telefoane mobile

  • Acum este mult mai usor sa chemi un Taxi RAL! Am lansat o avansata aplicatie pentru telefoane mobile prin care poti sa chemi un Taxi RAL in numai cateva secunde direct de pe telefonul tau mobil.
  • Prin crearea acestei aplicatii incercam sa raspundem cat mai exact solicitarilor dumneavoastra in domeniul transportului si nu numai, dispeceratul nostru putand prelua si eventualele cereri ce vin din partea clientilor, privitoare la anumite comisioane pe care dispeceratul le poate onora la orice ora.